Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.06.2021 12:18:00

Valmez zdobí 25 nových stromů

Valmez zdobí 25 nových stromů

Letos si společnost SCHOTT připomíná výročí 25 let působení ve Valašském Meziříčí. U této příležitosti se firma rozhodla vysadit za každý rok jeden strom a darovat je městu.

Společnost SCHOTT zakoupila 25 stromů v hodnotě 123 tisíc Kč a na základě dohody s městem a firmou Městské lesy a zeleň, s. r. o. zajistila jejich výsadbu. „Společně jsme vytipovali celkem sedm lokalit na území města, mimo jiné například v parku Kinských. Jsme rádi, že můžeme působit právě ve Valašském Meziříčí a výsadba 25 stromů za každý jeden rok je více než symbolická. Těší nás, že se město s touto myšlenkou ztotožnilo. Darované stromy budou mít jistě pozitivní vliv také na místní životní prostředí,“ uvedl Jerzy Marcin Macko, generální ředitel společnosti SCHOTT, který se společně se starostou Robertem Stržínkem podílel také na výsadbě stromů před areálem firmy na ulici Zašovská.

„Vážíme si spolupráce se všemi zaměstnavateli v našem městě, protože jsou pro nás důležitými partnery. Společnost SCHOTT CR působí ve Valašském Meziříčí už 25 let a její výrobky mají světové renomé. Věřím proto, že jak porostou nově vysazené stromy, poroste nadále i tato společnost,“ popřál starosta Stržínek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama