Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2010 10:40:46

Brněnský Metropolitan má vysokou profesionální úroveň

Brněnský Metropolitan má vysokou profesionální úroveň

Opakovaně získal certifikát vysoké profesionální úrovně Top Rated.

Magistrát města Brna, který se podílí na vydávání informačních novin Brněnský Metropolitan, se s tímto listem v letech 2005–2009 účastnil soutěže Zlatý středník. Ve všech ročnících získal Brněnský Metropolitan certifikát vysoké profesionální úrovně Top Rated.

 

Soutěž firemních publikací Zlatý středník vyhlašuje sdružení odborníků v oboru komunikace a public relations PR Klub. Do soutěže se letos přihlásilo celkem 133 firemních periodik. Certifikát Top Rated 2009 pro Brněnský Metropolitan převzal zástupce města Brna při slavnostním vyhlášení výsledků dne 6. 5. 2010 v Praze.

 

Od září 2009 Brněnský Metropolitan vydává společnost Strategic Consulting, která má s vydáváním krajských a městských novin dlouholeté zkušenosti. Náklad listu se zvýšil na 180 tisíc výtisků, aby pokryl nárůst počtu obyvatel Brna především v nových obytných lokalitách. Brněnský Metropolitan změnil od září také svůj layout: jeho struktura je přehlednější, vizuálně přitažlivější, přibyly nové zajímavé rubriky (např. rozhovor s neobvyklými lidmi z vědecké, kulturní či sociální oblasti nebo fotostrana), články byly doplněny infoboxy a zvýšilo se množství a velikost fotografií. Tato obměna přibližuje list ještě více klasickým seriózním novinám a zachovává jednotný vizuální styl města Brna. Na první pohled zaujme také kvalitnější papír, na němž lépe vyniknou především kvalitní fotografie. Na jejich pečlivý výběr klade redakce velký důraz. Brněnský Metropolitan tak patří v kategorii radničních periodik ke špičce po grafické i obsahové stránce.

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama