Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.04.2010 14:58:36

Brno: Otevíráme nový bazén s vodními aktrakcemi

Brno: Otevíráme nový bazén s vodními aktrakcemi

Rok 2010 je šťastným pro brněnské plavání

Zcela nový bazén s vodními atrakcemi zahájí svůj provoz pro veřejnost ve středu 14. dubna od 16 hodin v brněnských Kohoutovicích. Novostavba bazénu, která vyrostla na pozemcích statutárního města Brna za 24 měsíců, nabízí dvě hlavní plochy a několik dalších vodních atrakcí pro 240 osob.

 

Bazénový komplex, který díky svému unikátnímu architektonickému řešení získal přezdívku „pásovec“ je určen pro kondiční i závodní plavání. Široká veřejnost se může také těšit na bazén rekreační, který je vybaven vodními atrakcemi, jako jsou lůžka s  masážemi, vodní chrliče, vodopády, divoká řeka. Jednou z hlavních atrakcí je tobogán s délkou téměř 90 m.

 

„Nový bazén v městské části Kohoutovice ozšiřuje možnosti a zkvalitňuje dosud nevyhovující podmínky plaveckých sportů v Brně. Je potěšitelné, že se jej podařilo v termínu dokončit navzdory ekonomické krizi. Rok 2010 můžeme bez nadsázky nazvat rokem šťastným pro brněnské plavání,“ uvedl primátor města Brna Roman Onderka.

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama