Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.03.2010 7:00:00

Brno obdrží prestižní ocenění ekonomů

Brno obdrží prestižní ocenění ekonomů

Hned trojí prestižní ocenění pro město Brno převezme na mezinárodní scéně na veletrhu nemovitostí a investičních příležitostí MIPIM ve francouzském Cannes

Brno se prosadilo v konkurenci mnoha evropských měst v hodnocení časopisu pro obchod a investice fDi vydávaného skupinou Financial Times a získalo ocenění City of the Future 2010/2011. V aktuálním ročníku soutěže získalo Brno první místo mezi městy východní Evropy ve schopnosti přilákat investory. Ve stejné kategorii pak patří dokonce do nejlepší pětky evropských měst a zařazeno bylo také do Top 10 nejlepších měst východní Evropy.

Primátor města Roman Onderka převezme osobně cenu na 21. ročníku veletrhu nemovitostí a investičních příležitostí MIPIM v úterý 16. března 2010.

„Jedná se o velké mezinárodní ocenění města Brna, které chceme využít při dalších vyjednávacích příležitostech ve vztahu města k novým investorům, kteří uvažují o podnikatelské činnosti na území Brna. Toto ocenění je zároveň potvrzením skutečnosti, že Brno je v mezinárodním hledisku už dnes nepřehlédnutelné město a ve spojení s univerzitami a při zapojení tuzemských a zahraničních podnikatelů nabízí opravdu kvalitní podmínky pro investorskou činnost. To má samozřejmě dopad na ekonomiku města a nová pracovní místa, která jsou právě v dnešní době tolik důležitá,“ říká primátor města Roman Onderka.

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama