Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.05.2010 15:44:16

Brno opět finančně podpoří činnost občanských sdružení -

Brno opět finančně podpoří činnost občanských sdružení -

- hokejových klubů a to neinvestiční dotací na pronájmy ledových ploch

Rada města Brna doporučila Zastupitelstvu města Brna na své schůzi v úterý 4. května 2010 schválit poskytnutí dotací čtyřem občanským sdružením ve výši 2.817 tis. Kč jako  „Neinvestiční dotace občanským sdružením – hokejovým klubům na pronájem ledových ploch na rok 2010“ a dále  poskytnutí dotace nefinančnímu podnikatelskému subjektu – právnické osobě ve výši 316 tis. Kč jako „Neinvestiční dotace nefinančnímu podnikatelskému subjektu – právnické osobě – hokejovému klubu na pronájem ledových ploch na rok 2010“.

 

„Dnešním krokem chceme pomoci hokejovým klubům, aby měly řádné podmínky pro zajištění ledových ploch, zejména pro tréninky svých mládežnických družstev, kde se rodí nové naděje brněnského extraligového hokeje,“ řekl primátor města Brna Roman Onderka.

 

Návrh rozdělení dotace na pronájmy ledových ploch hokejovým klubům na rok 2010 vychází z počtu a výkonnostní úrovně přihlášených družstev do soutěží v ledním hokeji.        Při zpracování byly využity podkladové materiály Jihomoravského krajského svazu ledního hokeje. Na základě doložených podkladových materiálů byla sestavena tabulka koeficientů, která přihlíží k věkové kategorii a výkonnostní úrovni soutěže (zda se jedná o krajské soutěže, 1. ligu nebo extraligu). Tabulka koeficientů byla konzultována se zástupci hokejových klubů.

 

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama