Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.05.2010 11:07:00

Brno opět finančně podpoří sportovní organizace -

Brno opět finančně podpoří sportovní organizace -

ty, které provozují činnost v plaveckých sportech a triatlonu

Rada města Brna doporučila Zastupitelstvu města Brna na své schůzi v úterý 4. května 2010 schválit poskytnutí dotací celé desítce občanských sdružení ve výši 2.311 tis. Kč a to jako „Neinvestiční dotace občanským sdružením – na pronájem plaveckých drah pro rok 2010“ .

Spolu s dotací na provoz sportovního areálu TJ Tesla Brno ve výši 1.387 tis získají organizace zabezpečující tréninkovou přípravu mládeže i dospělých na výkonnostní, ale i vrcholové úrovni v plaveckých sportech a triatlonu z rozpočtu města finanční podporu přes tři a půl milionu korun.

 

„Vedení města Brna dlouhodobě usiluje o zajištění, co možná nejlepších podmínek pro občanská sdružení, která se věnují mládežnickému sportu, ty plavecké nevyjímaje. Letošní rok je z pohledu plávání v Brně rozhodně rokem výjimečným – otevřeli jsme bazén v městské části Kohoutovice pro veřejnost, odkoupili bazén za Lužánkami, připravujeme projekt brněnského aquaparku a současně podporujeme ty, kteří se věnují dětem a mládeži. “ řekl primátor města Brna Roman Onderka.

 

Návrh rozdělení dotace na pronájmy plaveckých drah byl konzultován s Městským svazem plaveckých sportů a Brněnským tělovýchovným sdružením.

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama