Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.06.2010 10:47:25

Brno připravuje otevření kostnice

Brno připravuje otevření kostnice

Čerpání evropských fondů Brnem běží na plné obrátky

Projekt zpřístupnění brněnského podzemí – část „kostnice“ – se blíží ke své realizaci. Rada města Brna schválila přijetí dotace z fondů Evropské unie ve výši 12,5 milionů korun, přičemž celkové rozpočtové náklady jsou 39,3 mil. Kč. V listopadu 2010 by mělo dojít k fyzickému zahájení realizace s tím, že ukončena a zpřístupněna pro veřejnost má být kostnice nejpozději v říjnu 2012. Po zpřístupnění Mincmistrovského sklepa od pátku 18. 6. 2010 a připravovaném zpřístupnění podzemí v lokalitě Zelný trh plánovaném na duben 2011 se jedná o další rozšíření turistické nabídky ve městě Brně.

 

 

„Za poslední léta udělalo město Brno opravdu zásadní kroky vedoucí k otevření a zpřístupnění brněnského podzemí. Od pátku 18. června zpřístupňujeme v rámci prohlídky Staré radnice také část tzv. Mincmistrovského sklepu pod Novou radnicí a za několik měsíců se otevře také podzemí na Zelném trhu, kde nyní stavaři budují přístupové trasy,“ uvedl primátor města Brna Roman Onderka.

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama