Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2010 8:30:00

Brno zahájí turistickou sezónu velikonočním jarmarkem

Brno zahájí turistickou sezónu velikonočním jarmarkem

Turistická sezona 2010 v Brně bude plná novinek.

 Brněnská turistická sezóna 2010 bude zahájena za účasti primátora města Romana Onderky v sobotu 3. dubna 2010 ve 14:00 hodin na nádvoří Staré radnice. Letošní ročník je s ohledem na termín Velikonočních svátků rozšířen na třídenní akci ( 2. – 4. 4. 2010), spojenou s Velikonočním jarmarkem na Staré radnici. Návštěvníky čeká bohatý kulturní a průvodcovský program, včetně velikonočních dílen.

„Kromě tradičních lákadel nabízíme nově noční prohlídky města z věže Staré radnice, je zavedena atraktivnější doba pravidelných prohlídek s názvem „Centrum Brna známé i neznámé - sobotní prohlídky s průvodcem“. Pro návštěvníky města bude na Staré radnici rozšířen provoz Informačního centra o radniční giftshop, sortimentně zaměřený především na prodej suvenýrů s tématikou města Brna. Ta největší turistická atrakce, která nás všechny letos čeká, je však zpřístupnění brněnského podzemí. Jeho otevření veřejnosti plánujeme na  druhou polovinu roku,“ uvedl primátor města Roman Onderka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama