Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2021 15:11:00

České zdravotnictví patří bez nadsázky k nejlepším na světě

České zdravotnictví patří bez nadsázky k nejlepším na světě

Komentář na facebookovém profilu k českému zdravotnictví.

 České zdravotnictví patří bez nadsázky k nejlepším na světě. Naši lékaři, sestry, laboranti a další jsou špičkovými odborníky a zdravotní péče je u nás dostupná všem bez ohledu na stav konta.

Brzy by ale mohlo být všechno jinak. Stačí, když politici kývnou na návrh hnutí ANO rozdělovat nemocnice na "dobré" a "špatné". Ty údajně špatné se pak nechají ekonomicky vyhladovět a buď se nevýhodně prodají, nebo úplně zavřou. A na to by doplatili hlavně lidé z menších měst. Pro ČSSD je tohle naprosto nepřijatelné. Ze zařízení, jejichž posláním je poskytování péče, by se rázem staly firmy hledící především na zisk. A to samozřejmě na úkor dostupnosti péče.

Privatizaci zdravotnických zařízení proto nedopustíme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama