Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2010 11:00:00

Město Brno znovu pomůže hradu Veveří

Město Brno znovu pomůže hradu Veveří

Doufám, že i ostatní složky státní správy budou k této památce vstřícné

Také v roce 2010 pomůže město Brno státnímu hradu Veveří. Tentokrát jde o částku jednoho milionu korun z rozpočtu města, který je určen na rekonstrukci zděných sloupků zábradlí mostu včetně repase, případně výměny poškozených částí dřevěného zábradlí a dále na opravu tzv. mostovky. Smlouvu o dotaci podepíší slavnostně na hradě Veveří v pondělí 7. června 2010 primátor města Brna Roman Onderka a generální ředitelka Národního památkového ústavu v Praze Naděžda Goryczková.

 

 

„I přesto, že hrad Veveří je státní, poskytne město Brno na Veveří další jeden milion korun určený na pokračování obnovy hradu, který je, soudě podle návštěvnosti Brňanů, bytostně spjat s naším městem. Hrad Veveří se úspěšně rekonstruuje a doufám, že také ostatní složky státní správy budou k této význačné památce nedaleko Brno vstřícní,“ řekl primátor města Roman Onderka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama