Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2010 12:52:44

Město zahájilo přípravy ke vzniku Aquaparku Brno

Město zahájilo přípravy ke vzniku Aquaparku Brno

Město se tak dočká po více jak desítce let.

Spolupráci města Brna a společnosti PPP Centrum, a.s., týkající se vybudování Aquaparku Brno už nic nebrání. Rada města Brna schválila nabídku PPP Centra na spolupráci a zároveň ustanovila pracovní skupinu pro přípravu projektu. Aquapark Brno je jedním z rozvojových projektů města Brna a řeší využití volnočasových aktivit a souvisejících služeb pro širokou škálu uživatelů. Realizací projektu bude vyřešena i potřebná revitalizace tohoto území.

 

„Poté, co jsme postavili nový plavecký bazén v Kohoutovicích a dotačně jsme podpořili vznik dalšího bazénu v Areálu Družstevní v Řečkovicích, jsme zahájili přípravy na vybudování aquaparku za Lužánkami. Nyní máme jasně nastavenou pracovní skupinu, která ve spolupráci s PPP Centrem zahájí veškeré přípravné kroky vedoucí k realizaci nové plavecké atrakci, na kterou Brno čeká již desítky let. Udělám vše proto, abychom se konečně dočkali,“ řekl primátor města Brna Roman Onderka.

 

 

Projekt by měl být začleněn do řešení komplexní revitalizace území Ponavy, která zahrnuje:

  1. etapa – Aquapark s vnitřními a vnějšími atrakcemi, wellness + 50 m plavecký bazén s tribunou a související komerční služby. Možnost doplnění o rekreační a vzdělávací zařízení, včetně vyřešení systému parkování.
  2. etapa – fotbalový stadion s tréninkovým hřištěm – je v současnosti již projekčně řešeno, zajišťuje Zadavatel. Realizace bude probíhat nezávisle na 1. a 3. etapě.
  3. etapa – komerční plochy pro byty a administrativní a obchodní prostory a možné další návrhy na využití. Bude řešena po realizaci 1. etapy. Zda pro realizaci etapy bude zvažován princip PPP, rozhodne Zadavatel.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama