Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.05.2010 16:02:15

Pražská pirátská konference

Pražská pirátská konference

Zahraniční odbor ČPS v Praze uspořádal 21. - 23. května sjezd středoevropské pirátské zátoky. Na konferenci jsme pozvali všechny pirátské strany ze sousedních zemí.

Společné foto

Do Prahy tak přijel mimo jiné místopředseda německé pirátské strany Andreas Popp, dále piráti z Rakouska a Srbska. Polské účastníky do Prahy bohužel nepustila povodeň v Krakově. Jako čestný host přiletěla švédská pirátská europoslankyně Amelia Andersdotter. Hlavním cílem konference bylo navzájem se poznat, předat si zkušenosti a zamyslet se společně nad tím, jakým směrem by se mělo pirátské hnutí do budoucna ubírat. Zápis z formální části konference je k dispozici zde na naší pirátopedii (http://www.ceskapiratskastrana.cz/wiki/en:zo:docs:minutes). Podrobnější závěry z konference budou příští týden.

V neděli jsme uspořádali happening v okolí úřadu vlády. Video záznam je na pirátské síti a na facebooku.

Fotky průběžně doplňujeme na našem Facebooku a na pirátské síti (sobota, úřad vlády a sobota večer).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama