Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.01.2010 18:26:13

Výzva k pirátům

Výzva k pirátům

Vážení ..., my vlastně nevíme, jak Vás správně oslovit. Vážení občané? To je moc neosobní. Vážení přátelé? To je osobní až moc. Vážení příznivci? Jenže co když (ještě) nejste naším příznivcem? A my bychom byli velmi rádi, abyste se jím stal(a). Snad

Vážení ...,
my vlastně nevíme, jak Vás správně oslovit. Vážení občané? To je moc neosobní. Vážení přátelé? To je osobní až moc. Vážení příznivci? Jenže co když (ještě) nejste naším příznivcem? A my bychom byli velmi rádi, abyste se jím stal(a). Snad vážení piráti.

Možná se sami za piráty nepovažujete, ale jestli jste si koupili alespoň jedno prázdné CD, paměťovou kartu nebo třeba tiskárnu k počítači, už jste byli za piráta ocejchováni. Že o ničem nevíte? No jistě, ale zaplatili jste poplatek za to, že byste na prázdné CD nebo paměťovou kartu mohli nahrát nelegální obsah, na tiskárně tisknout cizí obrázky nebo knížky. Viz např. toto video.

Takže piráti už jste a teď jde o to, co s tím uděláte. Můžete přestat kupovat všechny ty věci, ze kterých se platí autorské poplatky, ale to asi nepůjde, co? Nebo se můžete přidat k nám, k České pirátské straně. Není nutné hned vstupovat, stačí se stát naším registrovaným příznivcem. Je to zdarma.

A od té chvíle můžete číst naše interní diskuzní fórum a také tam psát Vaše názory. Můžete tak ovlivňovat naši politiku, naše názory, naše pohledy na problémy. Nikdo není neomylný a nikdo nezná všechno, ani my ne. Proto vítáme diskuzi a nezavrhujeme žádné názory jen proto, že jsou trochu nebo zcela jiné, než zastáváme my. Třeba máte pravdu zrovna vy a přesvědčíte nás svými argumenty.

Přečtěte si náš program a pokud shledáte naši stranu zajímavou, zapojte se. Můžete nám i jako "pouhý" registrovaný příznivec různě pomáhat. Můžete o nás říci dalším lidem, dát náš banner na Vaši webovou stránku, pomoci nám v předvolební kampani roznášet letáky, nosit tričko, placku nebo třeba čepici s naším logem, poslat na náš transparentní účet pár korun. Pokud rádi a dobře fotíte můžete nám pomoci s profi fotkami z našich akcí. Později můžete do naší strany i vstoupit a třeba zrovna z Vás bude jednou poslanec, hejtman, nebo starosta, který lidem ukáže, že politika se dá dělat i pro ně a nejen pro vlastní zisk.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama