David Bartas

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.03.2015 17:02:24 - Mirek 65

"Vítejte Amíci..."

Dobrý den,chci jen drobně reagovat na Váš stav blaženosti z průjezdu americkou armádou.Po roce 1989 jsem si ani na vteřinu nepřipustil,že bych někdy mohl být na straně Ruska.A je to tady.Je mi moc líto,že moji spoluobčané tak rychle zapoměli,jakým způsbem nás Sovětský svaz utlačoval a když se mu nyní to samé děje z EU a USA,tak to nevidí.Nyní máme o mnoho méně svobod a to občanských i lidských než za totality.Jediné,čem jsme svobodní je,že můžeme cestovat.
Postoje Vaší strany mi byly do nedávna sympatické.Po posledních volbách k nim ale mám mnoho výhrad a už tedy nebudu Vaším voličem.Uhli jste z cesty pro dobro svým spoluobčanům,stejně jako kdysi ODS.A moje otázka :
To opravdu nevidíte,jak denně každý z nás ztrácí nějakou část svobody? Nebo jste vstupem do vyžší politiky zjistili,že se s tím nedá nic dělat a tak jako ostatní se tedy vezete a jen dojíte systém,jak se dá?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.