Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.10.2013 18:16:17

REPORT: DSSS uspěla ve Slaném

REPORT: DSSS uspěla ve Slaném

V pátek 18. října se konal v Královském městě Slaný mítink Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) s předsedou Tomášem Vandasem

REPORT: DSSS uspěla ve Slaném

Slany









19. října 2013
V pátek 18. října se konal v Královském městě Slaný mítink Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) s předsedou Tomášem Vandasem. Přes podzimní počasí se na městském náměstí sešlo na 150 lidí, kteří si vyslechli projev předsedy Vandase, který zdůraznil důležitost předčasných parlamentních voleb, kdy se bude rozhodovat o budoucnosti země. „Nesmíme připustit vstup do politiky podnikatelským subjektům jako je například Babišovo koblihové hnutí, protože zkušenosti s podobnými seskupeními již máme a nejsou nijak dobré. Je potřeba volit skutečnou národní opozici a tou je DSSS," řekl předseda strany ve svém projevu.

„Strana požaduje, aby zákony v naší zemi platily pro každého, bez rozdílu barvy pleti a sociální dávky zde musí být jen pro ty, kdo je opravdu potřebují, a ne pro ty, kdo nepracují deset a více let," uvedl dále v průběhu svého proslovu, když na náměstí přišla skupinka anarchisticko intelektuálních provokatérů, kteří rozvinuli transparent, na kterém bylo, že sociální dávky jsou zde stejné pro všechny. Tato skupinka byla hned obklopena skupinkami slánských občanů, kteří jim vyprávěli o svých zkušenostech jak s cikány, tak z úřadů práce. Rázně jim vysvětlili, jak to v životě v této zemi chodí a jasně dali najevo odpor k těmto individuím.

Projev byl přerušován spontánním potleskem, kdy obyvatelé města dokazovali, že program a názory DSSS jsou totožné s jejich postoji. Slánské náměstí jasně dávalo najevo, že předseda strany Tomáš Vandas je jejich politikem, kterému mohou věřit. Propagační materiály šly po skončení mítinku doslova na dračku a předseda strany ani skoro nestačil podepisovat plakáty s volebním číslem 18.

S dalším projevem vystoupil lídr středočeské kandidátky a místopředseda strany Svatopluk Černý. který pohovořil o konkrétních problémech kraje a nastínil jasná a konkrétní řešení k nápravě stavu. Ujistil všechny přítomné, že každý na dělnické kandidátce udělal pro úspěch ve volbách vše.

Díky také tentokrát patří policejním úředníkům a zásahové jednotce, která zpacifikovala jednoho narušitele mítinku a důrazně napomenuli protestující individua, že narušováním mítinku porušují zákon.

Toto páteční odpoledne dalo důkaz, že síla dělnické strany narůstá a že můžeme odvážně a s klidem hledět k příštímu týdnu, kdy hlasy občanů budou rozhodovat o osudu republiky.

Tiskové centrum DSSS

http://www.youtube.com/watch?v=bnVnLgJFSh4


FOTO:

Slany3 Slany4 Slany5_2
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama