Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT

  • DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2020 11:53:42

Poděkování DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT voličům

Poděkování DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT voličům

Volby do zastupitelstev krajů a Senátu 2020: Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT děkuje svým voličům, kandidátům a příznivcům.

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT děkuje všem voličům, kteří ji odevzdali svůj hlas ve volbách do zastupitelstev krajů a Senátu.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT děkuje i svým kandidátům a příznivcům za práci odvedenou ve volební kampani.
DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT  získala ve volbách do zastupitelstev krajů celkem 19 297 hlasů. Je to o skoro pět tisíc hlasů (o 4 898) víc než v loňských volbách do EP. A to se v těchto volbách /narozdíl od těch do EP/ nehlasovalo v Praze se skoro miliónem voličů. I přesto přibyla straně za ten rok víc jak třetina dalších nových voličů.
V celkovém pořadí podle počtu hlasů pro volební strany, vypracovaným Českým statistickým úřadem, skončila DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT z 85 kandidujích stran, hnutí a koalic na 24. místě.
Nejlépe strana uspěla v Plzeňském kraji s 1,03%, v Senátu pak její kandidátka získala 1,46% v obvodě č. 24.
DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: "V boji za práva a ochranu zvířat, resp. v boji za jejich lepší život budeme pokračovat dál. Jsou před námi totiž nejdůležitější /pro pomoc zvířatům/ volby - volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, které se budou konat příští rok."

NEPŘIHLÍŽEJME UTRPENÍ, ZVÍŘE NENÍ VĚC!
MLUVÍME ZA TY, KTEŘÍ SAMI NEMOHOU.
DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT - OCHRANA ZVÍŘAT A JEJICH PRÁV 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama