Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.08.2021 22:10:00

Ahoj, jsem Venezuela a přeji všem hezkou neděli

Ahoj, jsem Venezuela a přeji všem hezkou neděli

Komentář na facebookovém profilu k opatřením na pomoc potřebným.

 Ahoj, jsem Venezuela a přeji všem hezkou neděli,

Jana má dnes poslední den dovolené, tak jsem se rozhodla, že vám za ni napíšu, aby měla ještě trochu klid. Bulvár a zlé jazyky ji hrozně zdrbly, že si vůbec dovolila dovolenou a že - ó jaká hrůza – ukázala svou postavu v plavkách. No a co? Dovolenou potřebuje každý a přece se nebude koupat ve skafandru. Kdyby vypadaly všechny ženský jako modelky, svět by byl hrozná nuda.

Když už tu jsem, tak na Janu něco prásknu. Vůbec, ale vůbec mě neposlouchá! O dovolené jsem jí zakázala myslet na politiku. Co myslíte? Stejně na dálku hlídala, aby Sněmovna schválila větší pomoc ohroženým dětem, pěstounům a klokánkům i lepší dětské skupiny pro rodiny s malými dětmi. A to ji od zítra čeká hromada práce. Zákony ze Sněmovny se musí dodělat v Senátu, hlavně taky důchody. Všimli jste si, jak ty 3 stovky pro důchodce leží ODS a TOP 09 v žaludku? Já bych klidně přidala ještě víc. Ale Jana mě brzdila, že 300 je tak akorát. Kdybyste viděli, jakou měla radost, když se odhlasovala pětistovka k důchodu za každé vychované dítě. To je obrovská pomoc pro 1,5 milionu seniorek. A ještě se Jana pokusí v Senátu protlačit dřívější důchody pro náročné profese. Často jezdí po fabrikách a dobře ví, jak těžká práce huntuje lidem zdraví.

Naštěstí jsou všechny naše zákony skoro hotové, tak bude mít Jana čas potkávat se s vámi v regionech. I v Praze, kde bydlí a kandiduje v podzimních sněmovních volbách jako jednička za svou ČSSD. Viděli jste ty titulky v novinách? Že prý bude v Praze „souboj Amazonek“, protože politické strany tady postavily do čela ženy. To abych koupila Janě luk a pořádně ostré šípy. Ba ne, nebude je potřebovat... Její nejlepší zbraň je její práce a úžasný program sociální demokracie, který jako jediný hájí zájmy zaměstnanců a drobných živnostníků, rodin s dětmi i seniorů! V Praze nebydlí jen pracháči. Také tu žijí prodavačky, pokladní, skladníci, řidiči, zaměstnanci na přepážkách a další, co tak tak vyjdou s výplatou. Kromě ČSSD na ně nikdo nemyslí!? Jo, a už jste viděli ty malinové plakáty sociální demokracie? Třeba na metru před Invalidovnou úplně svítí!

Tak mějte fajn léto. Možná vám zas někdy napíšu místo Jany, chcete? Jsme totiž jedno tělo, jedna duše. Taky si nás spolu lidi často pletou. Schválně, která z nás je na fotce?

Vaše Venezuela

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama