Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2020 20:08:00

Je vůbec možné, že úřady nechají matku tří dětí bez koruny?

Je vůbec možné, že úřady nechají matku tří dětí bez koruny?

Komentář na facebookovém profilu ke kauze matky tří dětí, kterou Úřad práce potrestal za práci načerno

Je vůbec možné, že úřady nechají matku tří dětí bez koruny? V sobotu jste se tady zdravě rozčílili nad příběhem paní Simony a já jsem slíbila, že jí pomůžu. Jenže dnes se ukázalo, že informace, které vyšly v článku, nebyly tak úplně přesné.

Paní Simoně totiž už Úřad práce před časem pomocnou ruku nabídl. Mohla získat příspěvek na živobytí a doplatek na bydlení, ale ona tu možnost zatím nevyužila. Ani dávky nebyly paní Simoně odebrány, jen přerušeny, než doloží potřebné doklady. Nyní dávky opět běží.

Přesto to nenechám plavat a Úřad práce bude paní Simonu znovu kontaktovat. Jediná podmínka je, že paní Simona musí s Úřadem práce spolupracovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama