Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.03.2021 13:11:04 - Hubert.

Co je pravdy na tom, že brzy skončí podpora pro firmy a podnikatele?

Prý na to stát nemá. A co se stalo s těmi miliardami, o které jste zadlužili spousty dalších generací? Tvrdili jste, že tak velký schodek je kvůli podpoře lidem a firmám, která krize postihla. Tak kde ty peníze jsou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2021 16:16:44 - Jana Maláčová
Připomínám, že to byla právě ČSSD, která varovala před stomiliardovou dírou v rozpočtu kvůli daňovému balíčku, který pracujícím přinese pár korun a bohatým mnoho tisíc měsíčně navíc. Otázka, co se stalo s miliardami z rozpočtu by pak měla být položena ministryni financí Schillerové. Dokud budou platit omezení způsobená koronavirem, tak by podpora, která pomůže firmám, aby nemusely propouštět, určitě skončit neměla. My jsme už před rokem přišli s takovou podporou. Je jí program Antivirus. Jeho prostřednictvím jsme podpořili už milion pracovních míst. Antivirus tedy zachránil práci každému čtvrtému zaměstnanci v soukromém sektoru. A proto je hodnocen jako nejlépe fungující podpůrný program.