Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.02.2014 18:02:59 - LadaJo

Hlasovala jste proti sociálnímu stipendiu pro chudé studenty vysokoškoláky, co jim místo toho nabídnete?

Paní docentko, hlasovala jste proti sociálnímu stipendiu pro vysokoškoláky, co jim chcete místo toho nabídnout. Copak jste tak necitelná a krutá? Z čeho myslíte že má matka samoživitelka podporovat svého kluka, ab mohl studovat vysokou školu. A když nebude pořádně studovat a bude dělat u těch otrokářů v Tesku, aby si vydělal, tak jak to studium může vypadat. To jste matka. Kolik berete, že pro studenty nemáte trochu soucitu a sama si hrabete poslanecký plat a další plat na škole?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2014 12:31:17 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
 Vážená paní LadaJo,

svůj postoj k sněmovnímu tisku č. 60 jsem zdůvodnila přímo na schůzi Poslanecké sněmovny, vizte http://www.psp.cz/eknih/2013ps/stenprot/006schuz/s006205.htm#r4. V žádném případě nejsem pro zrušení sociálních stipendií. Je třeba připravit takový systém, který by umožnil vysokoškolákům financovat svá studia. Je třeba změnit systém stipendií tak, aby nebyla některá zneužívána a jiná prakticky pro studenty nedostupná. Pokud se dnes hovoří o tom, že studium je bezplatné, vždy se zapomene dodat, že rozhodně není beznákladové. A jakákoli podpora pro běžné studenty dnes neexistuje. To je skutečný problém.

Zdraví

Anna Putnová