Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2014 10:15:56 - Mrakovic

Pan?

Nemyslíte, že pan Zelenka se nepozastavoval na tím, jestli si někoho vážíte nebo ne, to je jen Vaše věc, ale spíš se pozastavil nad Vaší neslušností a arogancí tak osobní TOP-09 (viz vyjádření dalších spolustraníků). Všichi Vás tu oslovují titulem a nebo alespoň základním slušným oslovením. Není to proto, že si vás váží, ale protože je to slušnost při veřejné komunikaci i když vůči Vám mohou mít výhrady. Nemáte pocit, že obecná nálada a chování společnosti je odrazem slušnosti a nebo arogance politiků? Když jsem jednou zapomněl před jedním jménem oslovení otec mi dal facku, i když dotyčného neměl příliš v lásce. Už vím, že moje vyjadřování o někom, je vyjádření o mé míře slušnosti nebo neslušnosti, než o tom dotyčném.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2014 12:30:30 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
Vážený pane Mrakoviči,

znovu opakuji, že nepozoruji žádný rozdíl míry slušnosti mezi výrazy „prezident Zeman“ a „pan rezident Zeman“, pro zamezení vzniklých nedorozumění jsem již uvedla, že není a nebylo mým cílem jakkoli znevažovat osobu nebo ústavní postavení prezidenta. Budu ráda, pokud mně zašlete odkazy na má vystoupení, která považujete za arogantní, věřím že se tato nedorozumění podaří vysvětlit.

Zdraví

Anna Putnová