Dr. Libor Rouček

Bývalý europoslanec
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.02.2014 13:56:19

Dnes živě na ČT 24 vysílání ze Štrasburku

Dnes živě na ČT 24 vysílání ze Štrasburku

Dnes, ve středu, nabídne zpravodajská stanice ČT 24 divákům celodenní speciál z Evropského parlamentu ve Štrasburku.

 Kromě přímého přenosu projevu prezidenta Miloše Zemana před europoslanci se bude vysílání věnovat Evropské unii, jejím politikům a aktuálním postojům Čechů a Slováků k evropskému společenství. Jak se staví Češi a Slováci k Evropské unii, ukáže večerní speciální debata Václava Moravce.

„První blok živého vysílání z Evropského parlamentu zahájíme před dvanáctou hodinou, hlavním bodem bude projev prezidenta Miloše Zemana a společná tisková konference s předsedou EP Martinem Schulzem,“ přiblížil vysílání šéfeditor ČT 24 František Lutonský.

            „Divákům nabídneme sestřihy projevů bývalých prezidentů a komentáře politologa Jacquesa Rupnika,“ dodal. Odpoledne bude věnováno politice současných frakcí Evropského parlamentu a jednotlivým institucím Evropské unie.

            Od 20 hodin začne ve Štrasburku živě vysílaná Eurodebata, v níž předsedové českých poslaneckých klubů Evropského parlamentu zhodnotí nejen projev českého prezidenta, ale i přínosy členství České republiky v Unii, vliv na kvalitu potravin nebo ekonomickou budoucnost Evropy. Debatu bude moderovat Václav Moravec.

Hosty Eurodebaty budou Zuzana Roithová (KDU-ČSL), Richard Falbr (ČSSD), Jan Zahradil (ODS) a Miloslav Ransdorf (KSČM).

            Ve studiu se také představí Libor Rouček (ČSSD, místopředseda frakce S&D v EP), Oldřich Vlasák (ODS, místopředseda EP), Jiří Maštálka (KSČM, kvestor EP) či Jaroslav Paška (SNSSlovenská národná strana, místopředseda frakce Evropa svobody a demokracie).

Zdroj: Právo, 26.2.2014

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama