Dr. Libor Rouček

Bývalý europoslanec
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.06.2011 22:46:44

Konference Skupiny S&D v Barceloně 20. - 21. června 2011

Konference Skupiny S&D v Barceloně 20. - 21. června 2011

Místopředseda Evropského parlamentu Dr. Libor Rouček se ve dnech 20. - 21. července 2011 zúčastní konference Skupiny S&D v Barceloně.

Hlavním tématem, kterým se konference bude zabývat, je „Moderní sociální demokracie a výzvy 21. století v Evropě“. Konference se zúčastní čelní představitelé evropských sociálnědemokratických stran a řada zahraničních hostů.

Účastníci budou jednat v rámci debat u kulatého stolu a poté společně o čtyřech konkrétních výzvách: 1. Způsob podpory zaměstnanosti a trvalého rozvoje prostřednictvím řízení globalizace; 2. Řízená migrace a podpora integrace při současném potírání populismu a nepřátelství vůči cizincům; 3. Obrana demokracie uvnitř a mimo EU a zároveň vystupování na podporu svobody tisku, pluralismu a rozmanitosti; 4. Posílení Evropské unie společně s bojem proti nacionalismu a skepsi vůči EU.

Závěry konference budou formulovány v „Barcelonském prohlášení“.

Pondělní večer doplní „Středomořská slavnost“, které se na pozvání Martina Schulze, předsedy Skupiny S&D, a Marii Badii i Cutchet, místopředsedkyně Skupiny S&D, zúčastní hosté ze zemí jižního Středomoří. Sociální demokraté tímto způsobem chtějí vyjádřit podporu jejich boji za svobodu, spravedlnost a demokracii.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama