Evropská demokratická strana

  • EDS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2009 15:54:27

Důstojné místo pro Janu Hybáškovou

Důstojné místo pro Janu Hybáškovou

Evropská demokratická strana vítá důstojné umístění své předsedkyně na prvním místě kandidátky KDU-ČSL Královehradeckého kraje.

<p style="text-align: justify;">Politická a programová spolupráce na bázi dohody ze 14. července úspěšně pokračuje. EDS výrazným způsobem obohatila v důkladných jednáních předvolební program KDU-ČSL pro volby do PSP v důležitých oblastech jako hospodářství a cesta z krize, boj proti korupci, vymahatelnost práva, vnitřní bezpečnost a obrana, evropské záležitosti a vzdělávání. Program KDU-ČSL s podporou EDS vyjadřuje hodnotovou synergii mezi postoji a zásadami EDS a tradicemi KDU-ČSL.</p> <p style="text-align: justify;">Kandidáti EDS budou přítomni na kandidátkách KDU-ČSL ve většině volebních krajů, včetně čelných pozic, např. Věra Jourová ve Středočeském a gen. Jiří Šedivý v Plzeňském kraji.</p> <p style="text-align: justify;">EDS se daří pozitivně ovlivňovat KDU-ČSL a spolupracovat na posílení konzervativně-liberální proevropské pravice, která v ČR není tak silná jak by měla a mohla být.</p> <p style="text-align: justify;">Dosavadní plodná spolupráce mezi EDS a KDU-ČSL bude v budoucnu formalizována formou dohody mezi těmito dvěma stranami o dlouhodobé spolupráci před volbami do PSP ČR.</p> <p style="text-align: justify;">Děkujeme našim voličům a sympatizantům za dosud projevovanou důvěru a podporu – budeme ji v nadcházející předvolební kampani potřebovat.</p><br /> <br />
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama