ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.03.2015 20:28:52

"Dočasný" průjezd vojsk USA, aneb jak jsme vyměnili dědu mráze za santa klause

"Dočasný" průjezd vojsk USA, aneb jak jsme vyměnili dědu mráze za santa klause

jsem proti ..... jakémukoliv vojenskému dění cizích armád včetně spřátelených na našem území.

Věřím, že je mezi námi dost pamětníků dočasného příjezdu tehdy také spojeneckých vojsk varšavské smlouvy v roce 1968, který byl ukončen až politickou dohodou v roce 1989 - 90. Úplný "odjezd" tehdejších spojenců však skončil až v dalších letech. Následky "dočasného" příjezdu pociťujeme dodnes a některé zásahy do přírody a měst jsou patrné i v současnosti. ...... a tak mi dovolte jen krátké zamyšlení. Je pondělí a proč si kazit celý týden. Na to máme vládu a přehršel nesmyslných, sebe sama popírajících znění vydaných v balastu byrokratických EU kořeněných zákonů.

Nechce se mi věřit, že si jako národ, který již jednou okupaci v "mírových" podmínkách zažil necháme toto mlčky líbit - paradoxně opět od svých spojenců!!! Tato demonstrace síly na našem území? Proč? Proč si neukážou kolonu vojenských autíček a všech těch hraček mocí opilých politiků a jejich kmotrů, kteří je platí třeba na Trafalgardském náměstí, Champs elyseé, nebo ideálně před Bílým domem v parku! Tam je místa .... a ta délka jistě bude dostatečná pro dlouhou řadu smradlavých a imperialistickou naftou vonících strojů budoucnosti, kterými nás chtějí naši novodobí ochránci počastovat. V dnešní době technického pokroku a vývoje vysoce sofistikovaných zbraňových systémů je přece i protistraně jasné, že jejich nasazení již nepotřebuje mnoho dní příprav a je otázkou jen pár hodin úderu odkudkoliv, tak proč sakra u nás??? Jsem přesvědčen, že by ta maršparáda v pár větších městech USA stačila. Tak s chutí do toho!

Proč u nás ??? No ono to může mít háček. Nikdo ještě neví, zda se pravidelně z té kolony při "dočasném" průjezdu naší zemí pár posledních autíček někde v zatáčce vojenského újezdu neztratí a nezabloudí? Nedej bůh nenajdou orientaci a zůstanou tak chudáčci uvězněni v našich hlubokých lesích, kde budou po léta přežívat jako poustevníci a hledat cestu zpět do doby, než je zase "nějaká" popstár z Prahy vyprovodí na nádraží. (To jen poznámka na okraj, aby vůbec přes naše malé území američtí hoši projeli a hlavně odjeli všichni bez nehod. :-) )

Nejsem pro vojenské přehlídky ať pod ředitelstvím z Moskvy, tak pod ředitelstvím z Washingtonu. Jsem znechucen vazalstvím naší politické garnitury. To už ten pan Fico, který navštívil sjezd ČSSD, ukázal našim jak se má nahlas mluvit o národních zájmech a bránit je. To není přece žádný nacionalismus, to je SUVERENITA!!!! A argumenty některých slabých zahraničních ministrů, že jsme malý stát ....... to je jen útěk od neschopnosti a nekompetentnosti.

Pěkný den všem a věřme naší "úspěšné" vládě, alespoň tak soudím z projevu jejího předsedy a odškrtnutých faječek na tabuli při jejich volebním sjezdu, že nás rovnou nešoupne do amerického pytle popcornu a nezaleje coca colou.

A něco veselého nakonec, .... vašnosto, já bych tu práci na tom malým dvorku vzal a ten bordel zametl. Pomůžete mi?

Pohodový týden.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama