ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2014 12:55:00

Lhostejnost voličů nahrává politickým mafiím

Lhostejnost voličů nahrává politickým mafiím

Jsem přesvědčen, že i Vy nechcete být součástí ovládané mlčící většiny, ze které aktivnější menšina těží své zisky a nevrací je zpět společnosti, kde byly vytvořeny.

Zdánlivě nesouvisející úvod k aktuální komunální volbě, ale opak je pravda. Apatie, lhostejnost, otrávená nálada a možná i pohodlnost živená populistickými rozdavačným plky o sociálních jistotách zadarmo, jsou přímou příčinou, že se v naší vlasti žije čím dál hůř. A politika ....??? Ta se evidentně chová tak, že čím hůř tím lépe. Vysvětlím proč:

1. čím více naštvaných lidí odrazených od té protivné politiky nepůjde k volbám, tím větší šanci má menšina s hrstkou jejích tzv. věrných voličů k tomu, aby mohla tuto mlčící většinu ovládat a svazovat zákony

2. politické mafie a lobby západních firem tak snadno získávají  politicko-ekonomický vliv nad našimi strategickými zdroji a energetickými firmami, tím dosáhnou větších možností odvádět vytvořené zisky z naší vlasti do svých zemí

3. Politikové díky malé účasti ve volbách se defakto nemusí bát konkurence, protože si přes veřejné zakázky zaplatí potřebné procento voličů, aby byli tzv. "U TOHO"

Pojďme volit a zvolme si novou politickou elitu od těch nejnižších postů. Do vedení obcí a měst, kde můžeme nejlépe hodnotit a kontrolovat jejich práci. Chtějme se aktivně podílet na hospodaření s veřejnými financemi a jejich kontrole.

Pěkný den

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama