ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2014 11:27:00

Zvolte změnu – rekonstrukce státu!!

Zvolte změnu – rekonstrukce státu!!

Každý máme v životě za něco různou odpovědnost, ale tuto máme všichni stejnou.

Vážení voliči,

ve dnech 10. a 11. října můžete Vy sami nejvíce přispět ke změně kultury naší politiky a politiků tím, že přijdete k volbám a budete volit osobnosti, nikoli stranickou soupisku. Máte před sebou jeden volební lístek se všemi kandidáty. Vybírejte podle toho, jak koho znáte. Máte-li zájem a souhlasíte s tím, jak Vám předložila kandidátku vaše oblíbená strana, či hnutí, nebo sdružení, tak je podpořte jedním křížkem u názvu strany. Stejně tak můžete podpořit svoji stranu křížkem u jejího názvu a několik hlasů rozdělit mezi své osobní favority.

Můžete si poskládat své zastupitele jmenovitě a to do počtu členů zastupitelstva, které budete volit. To je způsob rekonstrukce státu a to je přímá demokracie. To jsou rovné šance pro všechny. Jsem přesvědčen, že nyní mají příležitost všichni voliči i ti, kteří jen v ústraní a po hospodách lamentují a mají na vše lék, ale k volbám je přece nikdo „nedostane“ mohou ukázat, zda jim opravdu o něco jde a zda chtějí své rozumy také podpořit činem a NE jen keci v hospodě, diskusních fórech, na webu, twitteru a jinde. :-) Tak zvedněte zadek a pojďte k volbám, třeba bude pivo levnější!

Přeji Vám všem do nastávajících voleb otevřené srdce, rozum v hrsti a rozvahu.

Pojďme volit, pojďme zvolit politiky od nejnižší úrovně. Kandidáty, kteří jsou Vašimi sousedy, a které znáte právě díky tomu, že jsou Vám po ruce a můžete s nimi sdílet každodenní starosti, s nimiž řešíte své problémy, které poznáte z ulice, kde se potkáváte. Volte ty, kteří Vám pomáhají a mají zdravé názory a nebojí se práce, méně mluví a více pro Vás udělají. Zvolte novou politickou kulturu a nechte vyrůst nové politické tváře, které mohou po letech své komunální praxe změnit v dalších letech i politiku státu ve prospěch nás všech občanů. Volte ty, kteří Vám jsou nejbližší. Nedejte na laciné reklamní šoty a líbivé, slibů plné proslovy. Volte kandidáty s odbornou praxí, volte napříč politickými kandidátkami, volte svoje kamarády a známé, volte celé strany jak je Vám libo, ALE VOLTE. :-)  Nebojte se vyjádřit a podpořit volbou svůj vlastní názor.

PROTO JSME ZVONILI KLÍČI!!

Přijďte k volbám a neseďte doma s ubrblaným manželem, manželkou, nebo sousedem. Zvedněte je ze židle, pohovky a přijďte nám politikům společně vystavit vysvědčení!!

Udělejte si čas na procházku, pro zdraví svoje i zdravou politickou kulturu. Každý hlas se počítá a já za ty, které od Vás dostanu, pokud se tak rozhodnete - děkuji.

                        Chci pracovat pro Vás, pro Brno a Slatinu.


 Šťastnou ruku.

Evžen Šik

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama