František Kopřiva

Profil není spravován mnou. Dotazy můžete psát mailem.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.10.2018 15:41:42 - Damph

Globální pakt OSN o migraci

Není to tak jak říkáte - Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám mj. i vyvrací dezinformace takže není pravda že by nevyvracelo dezinformace v médiích: https://zpravy.idnes.cz/dezinformace-hoaxy-fake-news-centrum-proti-terorismu-a-hybridnim-hrozbam-cthh-ministerstvo-vnitra-lu-ivm-/domaci.aspx
Proč jste ale tedy nehlasoval pro návrh že máme z Globálního paktu o migraci vystoupit, když by měla nelegální migrace být legalizována? Proč jste automaticky nehlasoval, stejně jako většina Pirátů, pro tento návrh - což by mělo být samozřejmostí? Takže chcete Evropu a ČR zaplavit migrantama, můžu to snad chápat nějak jinak?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.10.2018 10:18:49 - František Kopřiva
Dobrý den.
Mám pocit, že jste buď nečetl moji odpověd, nebo mě zbytečně nutíte mě opakovat, a to mě moc nebaví.
- Centrum proti terorismu řeší desinformace, u kterých má podezření, že jsou cileným útokem na vnitřní bezpečnost. To se píše ve vámi sdíleném článk a to jsem psal i já. Lži o migračním paktu do toho evidentně nespadají, za temi je spíše rasismus, strach nebo prostě jen špatné porozumění textu.
- Na to s legalizovano migrací už jsem odpovídal několikrát. Gobální pakt neznamená nekontrolovanou záplanu migrantů. To prostě není pravda, globální pakt je o tom na otázce migrace celosvětově spolupracovat.