František Kopřiva

Profil není spravován mnou. Dotazy můžete psát mailem.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2019 14:34:26 - Dubský

Zklamání

Jasné, napište mi e-mail, na který vám neodpovím a nikdo mi nic nedokáže, protože co oči nevidí, jako by nebylo. Mě se Piráti docela líbí, ale ta vaše arogance je do očí bijící a už se málem vymstila Michálkovi. Nevím, na co si hrajete? Zajímavé, že dokud vám chodili jen kladné dotazy, tak jste odpovídal. Nebo to jste nepslal vy? Víte, že tradiční starny na svou aroganci a přehlížení lidí doplatili ze všeho nejvíc? Fakt jsem od vás čekla víc. Hlavně, když kolem sebe máte tolik poradců jako nikdo - viz váš slavný primátor. Bohužel Praha i s vaším primátorem a jeho poradci dosti stagnuje, řeší se malichernosti a lidem neulehčujete. Nebo máte pocit, že je bydlení dostupnější? Že se staví obchvaty? Ano neodpovíte mi, ale chci, aby bylo veřejně vidět, co jste zač. Dubský

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.11.2019 15:36:50 - František Kopřiva
 Vážený pane Dubský,

je mnoho jiných možností jak panu poslanci položit veřejný dotaz mimo Parlamentní Listy (Facebook, Pirátské fórum, a jiné). V minulosti profil částečně spravoval pan poslanc, částečně já jako jeho asistent. Nevím odkud čerpáte tvrzení s tím počtem poradců, a stejně nevím co je arogantní na tom snažit se efektivně směřovat dotazy na jedno místo, odkud se na ně následně efektivněji reaguje.

Jak dostupné bydlení tak stavba obchvatů nejsou projekty které jdou dokončit za rok ve funkci, takže mi to přijde jako příliš přísná kritika. Kroky které se za onen rok na magistrátu povedly za rok jsou ovšem kroky dobrým směrem. Rád odpovím na jakýkoli případný doplňující dotaz na mailu koprivaf@psp.cz.

Děkuji, s pozdravem,
Tomáš
asistent