HOZK

HOZK Všelidové hnutí Občanů za kraje
  • HOZK
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2015 22:08:43

Obava z budoucnosti je ve společnosti střídána strachem a depresemi.

Obava z budoucnosti je ve společnosti střídána  strachem a depresemi.

Obava z budoucnosti je ve společnosti střídána strachem a depresemi. HOZK hnutí Občanů za Kraje působí celorepublikově. Intenzivně jezdí do všech krajů a mluví s vámi.

                                                       

Obava z budoucnosti je ve společnosti střídána  strachem a depresemi.

HOZK hnutí Občanů za Kraje působí celorepublikově. Intenzivně jezdí do všech krajů a mluví s vámi. O čem s vámi mluvíme? Zejména o tématech, která hýbou našimi životy a přesto k nim většinou máte tak málo informací. A přesto, na přesné, pravdivé a včasné informace,  již v zemi pod Řípem nečeká téměř nikdo.

    

         Z TV se stala celoroční telenovela, která ráno šumí z obrazovky odhadované, většinou aktuální počasí ( které vidíme za oknem ), noční požár, či noční útržky NHL. Během dne jsme zásobování vším TV brakem, který již všechny ostatní středoevropské země oběhl min. třikrát, nebo jde o reprízu večerního filmu. Někdy se dočkáme i TV portrétu zajímavé osobnosti, ze kterého se v průběhu sledování vyklube autoportrét (autor o sobě). A je tu večer. Zprávy z domova i ze světa se téměř vždy řídí slovy, které používal Šimek a Grossmann „tancuji s tím, jaký, který, nebo čí chudák se blížil„, tedy s tím, kdo a kolik si platí. Pak tupý film, často třicet let starý film a spát -  spát z hlavou plnou internetu a duševní křeče.  A ráno na novo. Proč ?

       

        V jednotlivých krajích se liší typy lidí, jejich denní starosti o práci, rodinu, bydlení, stav obce či města. A do toho nezájem vlády, arogance vlády a mediální agresivita. Jde o životní styl, který logicky vede odpovědné a pracovité lidi do stavu apatie nebo agresivity.

       

         Jezdíme za vámi a vysvětlujeme, mluvíme s vámi a ptáme se vás na každodenní starosti a strasti. Hledáme řešení a možnosti, jak vrátit klid, pohodu a stabilitu do rodin i do „ naší „ země. Vaše názory se různí. Oceňujete, že hnutí HOZK s vámi otevřeně mluví. Jezdíme za vámi již čtvrtý rok. Mnozí z vás chtějí postupovat hrubým násilím (mluvíte o defenestraci, střelbě, šibenici, hnoji atd.), nechcete křičet na ulicích ani planě demonstrovat. Chcete za „své“ daně, na které jste poctivě vydělali a které jste státu odvedli, bezpečnost, práci, zdravotní péči a jistoty. Alespoň základní jistoty k životu.

     

          HOZK je mezi vámi chápán jako dlouhodobý iniciátor jasných témat. Již z přídomku názvu HOZK – Všelidové hnutí je zřejmé, že jde o hnutí vás občanů z celé ČR. Vás občanů ze všech krajů s různými lidskými i politickými názory, z lidí se zkušenostmi z veřejných jednání i bez nich. Každý názor je pro HOZK důležitý.

        

           Usilujeme o přímou volbu starostů i hejtmanů. Chceme, aby hlavní vliv

(materiálně, systémově i ekonomicky) měly na život v kraji skutečně kraje, ne jako nyní stát, který nedohlédne na denní  potřeby a zájmy místně příslušných občanů. Na tyto názory lidé v krajích slyší, a proto v naší činnosti hodláme pokračovat. Děkujeme vám za dosavadní podporu naší činnosti.    


HOZK si je vědom toho, že usilovat o vaši podporu v úrovni pěti procent potřebných pro zvolení, nezajistí uspokojení maxima vašich potřeb. Je to hranice nutná pro zvolení, nikoli pro rozhodování.

            Rozhodování o tom, v čem všem vám pomůžeme. Je velmi pravděpodobné, že pokud neustane proces masové migrace, brzy se dočkáme toho, že budou disciplinovaní migranti, bojujíce za „třicet stříbrných, či jiné osobní zájmy„ hlasovat všichni a odpovědně, disciplinovaně a na náš ani váš názor už se nebude (vzhledem k jejich objemu) nikdo ptát. Věříme, že vaše volební podpora, která vychází ze vzájemného porozumění na našich setkáních bude větší. Děkujeme.

            Přesto se HOZK rozhodl, že potlačí své EGO a pravidelně vyzývá podobně smýšlející organizace, hnutí a politické strany, aby se přidaly k HOZK a výrazně tak zvýšily velikost procentního vítězství.

               

            Pokud souhlasí s tím, že např. EU se stává kolonizátorem více než partnerem a je tedy ve své současné podobě pro občany ČR zátěží,

            pokud souhlasí s tím, že v této mimořádné době vláda p. Sobotky absolutně nezvládá nejen samotné uchopení odpovědnosti za vládu, ale ani jasnou a všem srozumitelnou komunikaci s občany,

            pokud souhlasí, že SLIMÁCI (jejich mešity a „ právo „ šaria") tu nejsou doma a podle toho se musejí chovat,

            pokud souhlasí, že bezpečnost občanů se stává iluzí, pokud chtějí hájit středoevropské hodnoty, tradice a zvyky.

 To všechno jsou důvody proč se spojit a postupovat JEDNOTNĚ. Vlast to potřebuje!

Nejsme ultraradikální hnutí, ale radikálně hájíme vaše zájmy.

               

 Na našich webových stránkách www.hozk.cz je možné se seznámit s našimi postoji, vložením svého emailu se přihlásit k odběru všech novinek z webu, a také je možné se aktivně zapojit do spolupráce s námi ve vašem bydlišti a stát se členkou – členem. 

Závěrem vám přejeme požehnané vánoční svátky s vašimi blízkými bez stresu a napětí. 

Těšíme se na další spolupráci s Vámi.

Pokud máte zájem, abychom k vám opět přijeli,

můžete nás kontaktovat, také na emailu :info@hozk.cz

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama