HOZK

HOZK Všelidové hnutí Občanů za kraje
  • HOZK
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2016 11:31:21

ČR naše vlast, nebo pastvina?

ČR naše vlast, nebo pastvina?

HOZK : "Je ještě ČR naše vlast, nebo pastvina"? HOZK upozorňuje: téměř nikdo, už zde (v ČR) nemá rodový vztah k půdě. S nemovitým majetkem nás svazuje pouze kupní smlouva a zápis v katastru a bláhově si myslíme, že je to naše.

HOZK : "Je ještě ČR naše vlast, nebo pastvina" ?

ČESKÁ REPUBLIKA = KOLONIE = UBYTOVNA, MONTOVNA, LETIŠŤĚ, SKLADIŠTĚ, PŘEKLADIŠTĚ A PASTVINA.

HOZK upozorňuje : téměř nikdo, už zde (v ČR) nemá rodový vztah k půdě. S nemovitým majetkem nás svazuje pouze kupní smlouva a zápis v katastru a bláhově si myslíme, že je to naše. "Jedním škrtem pera" má majetek někdo jiný a my "chomáč papírků " - stále bezcennějších peněz.Skutečné mezilidské hodnoty a charaktery lidí se přepočítávají na objem "papírků" a příležitostí, další "papírky" získat. Vlastenectví se projevuje ve vztahu, k místní hospodě, ve vašem bydlišti, k momentálnímu chlebodárci, či k fandění u hokeje (dokud ovšem vedeme) a někdy optickým - falešným spojenectvím, když je z toho kouká nějaký profit. To je realita.

NEVĚŘÍTE? Položte si otázku, kdyby slušně situované rodině v ČR, někdo "chytrý" ukradl - " tiše přepsal na někoho jiného, přes el. katastr, nádherný rodinný dům, ve kterém bydlí (Blesk, nebo MF by napsali - dobře jim tak, když měli v Praze RD za 10 miliónů-patří jim to), jak by jste se zachovali vy, hnulo by to s vámi vůbec? Cítili by jste společenskou beznaději, mezilidskou křivdu a denně by jste vyžadovali efektivnější práci "naší" policie - aby se něco podobného nestalo také vám a vašim sousedům" . Ihned by jste té rodině nabídli pomoc? Trápilo by vás to, že v zemi práva a pořádku se něco takového vůbec může stát. Cítíte půdu a majetek, jako nedotknutelné. Nebo jsou to jen věci a "hlavně že jsou všichni zdraví a nikomu se vlastně nic nestalo". Jak by se mohla dotyčná rodina bránit? Policii zajímá, kdo na koho podávává trestní oznámení a kdo je aktuální vlastník. Soudy se vlečou, politici vedou akademické rozhovory o morálce a dům má v tichosti možná už i 3 vlastníka ( katastr zapíše vše, podle toho, kdo má momentální práva - tak to je ).

MYSLÍTE,ŽE TO NENÍ REÁLNÉ? A jaký vztah, máte vy ke svému majetku, své půdě, své zemi. A nesedí tak náhodou ve Strakově akademii jen " banda správců", která si hraje na majitele?

Ty "kobylky", co momentálně spásají Německo jsou nenasytné a celý život - kdy dýchají, žijí pro aktuální okamžik. A tak spásají, berou si a zase spásají. Neřeší co bude zítra, co a jemu „spasou“ a nebo koho dnes, či zítra, nebo pozítří znásilní, neboť oni to možná tak ani nevnímají, jen aktuálně hasí potřeby. Ne není mi jich líto. Až budou mít pocit, že je tam málo "krmení", zvednou se a popoletí vedle. Možná k nám na „váš“ pozemek. Ale nám to bude stále jedno, neboť obranu své rodiny, svého majetku a svého státu, nemáme v srdci. Bojíme se bolesti a ztráty, to ano, ale vztah k člověku, věci, půdě je něco jiného, než nedotknutelnost, třeba i za cenu života. Možná jste to pochopili. Buď budeme signalizovat, všemi dostupnými prostředky, že zde je "pole", na kterém si kobylky vylámou zuby a skutečně - reálně, jich budeme muset několik stovek vyhubit, tak aby tu ostatním nechutnalo, nebo si my budeme muset hledat "pole" jinde.

Ovšem nikde není napsáno, že až sežerou svůj " oběd - ČR", nepřiletí do našeho dalšího domova. Můžeme si v klidu zafilozofovat :

„Vždyť vždycky se o nás někdo postaral, tak co bychom se stresovali“.

A pak se divíme, když někdo rozhoduje za nás. Tak si pusťte telenovelu a vezměte koblihu.

Vás se to přece netýká.

To mluvíme o OBČANECH ČESKÉ REPUBLIKY a těch tu zjevně není moc.

ČESKÁ REPUBLIKA UŽ DLOUHO KOLONIE JE, JE A BUDE UBYTOVNOU, JE MONTOVNOU, JE LETIŠŤĚM - SKLADIŠTĚM, PŘEKLADIŠTĚM A JE A ZJEVNĚ SE STÁVÁ PASTVINOU.  www.hozk.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama