Hnutí O co jim jde?!

Stále se ptáme o co jim jde?!
  • OCJJ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2014 14:42:13

Společně za Vary

Společně za Vary

Hnutí O co jim jde?! půjde do letošních říjnových komunálních voleb s podporou KDU-ČSL, České pirátské strany a Strany zelených.

Hnutí O co jim jde?! půjde do letošních říjnových komunálních voleb s podporou KDU-ČSL, České pirátské strany a Strany zelených. Na společné kandidátce se objeví členové všech čtyř politických stran. Uskupení chce pomoci také herec a muzikant Ladislav Gerendáš, který souhlasil se zapojením do volební kampaně, ačkoliv sám kandidovat nebude.

„Společná spolupráce se pilovala dva roky. S KDU-ČSL a Stranou zelených jsme navázali na spolupráci v krajských volbách, s Piráty jsme začali jednat na základě velké programové shody, zejména v oblasti transparentnosti veřejné správy,“ sdělil Otmar Homolka, předseda Hnutí O co jim jde?! a lídr kandidátky.

I když OCJJ působilo poslední dva roky v opozici, snažilo se důsledně plnit svůj volební program z roku 2010. „Za našeho působení v koalici se nám povedlo s minimálními náklady opravit letní kino, nastartovali jsme oživení Rolavy a zisky z tržiště na Varšavské jsme zněkolikanásobili,“ vypočítává Jaroslav Fujdiar, zastupitel za OCJJ a trojka kandidátky. „V opozici jsme důsledně kontrolovali práci radnice, prosadili zachování domova důchodců ve Staré Roli, zabránili prodeji lukrativního sanatoria Trocnov, bojujeme za větší využití letního kina při MFF, prosadili jsme cyklogenerel a upozorňovali jsme na některé nevýhodné smlouvy, zejména z dílny ODS,“ dodal Fujdiar.

V letošních volbách kandiduje OCJJ s heslem „Jde nám o Vary“. „Hodláme se zaměřit na tři oblasti. Pracovně jsme je nazvali Důvěra občanů v radnici, Finanční stabilita města a Důraz na Karlovaráky. V nich se bude odrážet podstatná část našeho volebního programu,“ poodhalil Jan Klíma, předseda KDU-ČSL v Karlových Varech a dvojka na kandidátce.

Voliči se od OCJJ také dočkají konkrétních příslibů. „Nechceme jít jen cestou obecných slibů, které mají všechny strany společné. Voličům představíme jasné závazky, které v měsících po volbách splníme,“ doplnil Jaroslav Fujdiar.


Čelo kandidátky:

1. Otmar Homolka, OCJJ
2. Jan Klíma, KDU-ČSL
3. Jaroslav Fujdiar, OCJJ
4. Josef Janů, OCJJ
5. Jindřich Čermák, OCJJ
6. Petra Heimerlová, OCJJ
7. Ivan Pelc, OCJJ
8. Pavel Raška, Piráti
9. Vadim Lavrický, Strana zelených
10. Jan Rezek, KDU-ČSL
11. Josef Plašil, OCJJ
12. Vladimír Král
13. Dominik Jandl, Strana zelených

Podrobnosti na stránkách www.ocojimjde.cz/volby2014.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama