Ing. Alena Vitásková

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.09.2016 22:29:52

10. den kampaně do Senátu – 10. 9. 2016

10. den kampaně do Senátu – 10. 9. 2016

Průběh 10.dne kampaně

 ·        Příprava s mými přáteli na příští týden – pozvánky a upřesnění míst návštěv volebních okrsků a pak hurá za potencionálními voliči 

·        Nejdříve Mariánské Hory – zdrželi jsme se o více než hodinu déle, než jsme plánovali. Bylo horko, tak jsme se osvěžovali při diskusích zmrzlinou. Původně jsem si myslela, že dokážu zmrzlinu točit sama, ale jen při pohledu jak se to dělá, jsem to vzdala. Ale mám pozvání na další dny, ať se to naučím, tak to snad zvládnu. Těším se na příští setkání s obyvateli Mar. Hor a věřím, že to bude zase u zmrzliny. 

·        Další cesta vedla na Slezskoostravský hrad – kde se konaly řezbářské slavnosti. Tolik krásy kolem dřeva na jednom místě se nevidí. Opět příjemné popovídání nejen s místními, hodně námětů a cenných informací. 

·        Pokračujeme na další akci do Radvanic na místní pouť,  povídání s místními o životě na Ostravsku, o tom, jak vůbec politikům nevěří, opět sympatie s tím, co dělám a podpora. 

·        Jsme v časovém skluzu, musíme jednu akci vypustit. 

·        Pokračujeme na další jednání, skupina více než 40 občanů se na setkání důkladně připravila a to nejen otázkami, ale tím, že byla sobota, tak i příjemné posezení mě ujistilo, že i u těchto obyvatel Ostravska mám podporu. Je to dobrý pocit před koncem týdne, končíme večer a osobně se těším na neděli, kdy se budu mimo jiné věnovat přípravě na příští týden.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama