Ing. Alena Vitásková

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.09.2016 1:17:04

9. den kampaně do Senátu – 9. 9. 2016

9. den kampaně do Senátu – 9. 9. 2016

9.9.2016 proběhlo na prostranství před OC Futurum slavnostní zahájení volební kampaně Úsvitu-Národní koalice. Po něm natočila TV Nova rozhovor s Ing.Alenou Vitáskovou

·        Strana Úsvit – Národní koalice,  na jejíž kandidátce kandiduji do Senátu mi de facto vyhověla a uskutečnila slavnostní zahájení kampaně na prostranství před OC Futurum právě 9. 9. 2016 – na Den horníků a energetiků

·        Proč jsem lpěla na tomto datu? Památka a úcta k horníkům, kteří vytvořili hodnoty a HDP našemu státu a nechali mnohdy životy či zdraví na „šachtách“.  Památka těm, jejichž práce si vážím.  Je mi smutno, že vykradené  OKD panem Bakalou, za pomocí politiků, že tato svoloč přistoupila k největšímu hyenismu, jaký si nedokážeme ani představit.  Ano, tato mafie ukradla střechu nad hlavou těmto lidem. Většina jejich předků si stavěla tyto byty vlastníma rukama v akcích Z.

Mám si vážit politiků, kteří dovolili tento majetek – byty vyvést do zahraničí ještě v letošním roce? NEMOHU.

·        Víte kolik činí roční příjem z nájmu „tzv.majitelům bytů“? Hádejte 1 nebo 2 mld. korun. Chce se vám zvracet? Mně ano!

·        Můj táta byl havíř, můj táta šel po maturitě pracovat na šachtu v rámci tzv. náborů v 50-tých létech. Můj táta byl zasypán na šachtě Eduard Urx.

·        Pane Bakalo, já vím, co to je, když „Báňští záchranáři“ vyjížděli k závalu na šachtě, byl to můj soused se třemi dětmi – ano pan Sýkora.

Pane Bakalo a vážení politici, kteří jste pomohli vytunelovat OKD a ukrást havířům střechu nad hlavou, vy nevíte, co je čekat na tátu, vy nevíte, jak jsme prožívali – i jako malé děti, když se v noci přijíždělo pro „záchranáře“ a nevědělo se, kdo se z nich vrátí, kdo v závalu zůstal.

·        Pane Bakalo, politici, styďte se. Ale to vy neumíte, proto musíme volit jinou cestu na vás, kterým je lhostejný život obyčejných lidí.

·        Zákon o vyvlastnění majetku pana Bakaly, vrátit vše co bylo z OKD vytunelováno. Trestní odpovědnost účastníků a podporovatelů tohoto tunelu. Ano, chceme zpět, co jste nám ukradli, chceme spravedlnost a potrestání hyen. „Co ukradli, ať nám vrátí tuneláři boubelatí.“

·        Nepřipustím diskuzi o tom, že to nejde, já vím co dokáže mafie provádět v trestním právu. Žádám  justici ať se konečně probudí a přestanu tu mafii krýt.  

·        Ano, den zahájení mé kampaně byl pro mě více než symbolický, táta měl včera nedožité narozeniny, a slavil nebo neslavil se Den horníků.

·        Havíři nemají co slavit, přicházejí o práci, ukradli jim střechu nad hlavou a ještě jim chtějí dát žebračenku, dokonce nevědí, zda dostanou za odvedenou práci mzdu.

·        Popsala jsem důvod, proč jsem na tomto datu tak lpěla. Hrál nám Beatles, byli přítomni všichni kandidáti našeho regionu za stranu Úsvit-NK. Lidé byli komunikativní a cítila jsem obrovskou podporu.

·        Se svým týmem jsme náročný den ukončili, kde jinde než na Stodolní v oblíbené kavárně Černá hvězda. Napětí z oficiálního zahájení ze všech spadlo, přišli i další mladí a mohli jsme diskutovat o „životě na Ostravsku“.

·        Krátké vyrušení – přímý přenos TV Nova a odpověď na několik otázek. Vcelku mě udivilo, že jsem dostala tuto možnost i nad korektností TV. Měla jsem obavu, že uprostřed rozhovoru se objeví věta – patříme určitému majiteli,  tak si dávejte pozor, co říkáte, jak se mi stalo nedávno v Bakalově DVTV s panem Veselovským.

·        V TV Nova se nic takového nestalo, tak usínám s nadějí, že většina medií (až na Bakalovy) jsou skutečně nezávislá na majiteli.

  

  • Doplnění zprávy o  9. dnu kampaně do Senátu – 9. 9. 2016

  • Nabitý program kampaně, vše je důležité a jen těžce lze určit, co je důležitější, proto doplňuji zprávu o 9. dnu
  • Jednání s představitelem, a po diskusi s ním mohu říci, i ochráncem obyvatelů bytů RPG
  • Ptám se JUSTICE, ptám se představitele JUSTICE pana ministra Pelikána,  proč pražský soud stále nekoná?  Ve jménu těch, kterým byla ukradena střecha nad hlavou se důrazně ptám Proč? Čeká se, až bude promlčena lhůta pro jakýkoliv krok. To přece je možné jen ve státě, kde vládne mafie!
  • Pane ministře Pelikáne, pokud nejste součástí této mafie, tak konejte!!!!
  • Nejsem jeden z politiků, kteří si chtěli hřát svoji volební kampaň na neštěstí a chudobě těchto občanů. Proto jednání s představitelem nájemníků těchto ukradených  bytů bylo vyvoláno do facto na doporučení novinářky, která se kauzou vytunelovaného OKD zabývá několik let. Osobně bych na jednání počkala až po volbě a v případě, že budu zvolena do Senátu.
  • Další jednání s novináři, jsem fascinována, jak jsou v obraze, jak je moje brožurka „Na prahu vězení“ nepřekvapila, naopak hovořili jsme otevřeně o problémech, kdy politicko-mafiánské metody ničí demokracii v naší zemi a každý, kdo se postaví do cesty, je smeten. „ No v tomto případě si myslím, uvidíme!“
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama