Ing. Alena Vitásková

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2016 18:01:30

Trestní oznámení Aleny Vitáskové

Trestní oznámení Aleny Vitáskové

Tisková zpráva

 Dnešního dne jsem podala trestní oznámení proti neznámým pachatelům, kteří zneužili mého jména k vytvoření doménového jména. K použití mého jména jsem nikdy nedala souhlas.  Z takto podvodně zřízených  internetových stránek, zaparkovaných u zahraničního providera na jeho serveru, vedou kampaň, ve které chtějí navodit pro voliče atmosféru, že se jedná o mé webové stránky a tím podvádějí voliče, což hovoří o charakteru této skupiny. 

Jsem si vědoma, že nástroje trestního práva jsou ultima ratio. Kategoricky však odmítám, aby kdokoliv používal mé jméno, nebo se zbaběle za mé jméno skrýval. Nemám problém s volností projevů a názorů, což je v předvolebním boji akceptovatelné, nicméně zneužívat mé osobní údaje, bez mého svolení považuji za vrchol zbabělosti, podlosti a také trestním činem. 

Oznámení je výzvou pro Policii České republiky, které jsem dodala dostatek informací, aby s využitím mezinárodní policejní spolupráce mohla odhalit pachatele. Svévolná manipulace s mým jménem by neměla zůstat nepotrestána. 

S pozdravem

 Ing. Alena Vitásková v.r.

 Na vědomí : 

Ing. Miloš Zeman, prezident ČR

JUDr. Pavel Zeman, nejvyšší státní zástupce

JUDr. Robert Pelikán, Ph.D., ministr spravedlnosti

Policejní prezidium

ČTK: ctk@ctk.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama