Ing. Alois Pavlíčko, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2012 21:10:32

Česká ponorka U 235

Česká ponorka U 235

Uran 235, ponorka třídy U číslo 235, kmotři, byznys, korupce, jaderné palivo, hlubinné úložiště jaderného odpadu, Temelín, dostavba

Česko disponuje flotilou ponorek!

Ne to není aprílové sdělení, či část programu některé ze stávajících stran nebo snad nově registrované strany  CHAOS, či deníku Plesk.

Nejen „blbá“  nálada, ale i politická ponorka bez možnosti nádechu nezkaženým vzduchem   a skutečných změn ve prospěch občanů, tak by se dalo charakterizovat současné společenské dění. V době propadu příjmů obyvatel a zvýšených životních nákladů tady máme ještě další „ponorky“, které nás táhnou do hlubin. Jedna je taková, skoro by se dalo říci neviditelná. Pluje pod kódovým označením KMOTR. Další za ní s velkou zátěží pluje pod jménem KORUPCE, ta otlučená např. s odpadávajícím modrým nátěrem nese hrdý název CHCE TO ZMĚNU! Velitelskou lodí  je určitě vzadu v tichosti plující třída BYZNYS anebo další z této třídy pod kódovým označením  U 235. Kam se na naši flotilu hrabe výrobce typu VII C – U 235 německá válečná F. Krupp Germaniawerft AG z Kielu!!

Proč?

Snad proto, že se mám a máme ptát my, například na to proč potřebujeme  platit, včetně našich dětí, byznys spojený s další těžbou uranu 235, jeho zpracování se vznikem ekologických škod, nemluvě o miliardách pro budování hlubinného úložiště jaderného odpadu. Pokud zde  máme a ještě „nějakou“ chvíli budeme mít jaderné elektrárny, nechť jde o systém Dodáš palivo – odvezeš zpět zbylý odpad a neřešit nerudovské „Kam s ní“ – s ním, ale uložit to dodavateli?

Potřebujeme opravdu zmíněné ponorky, včetně té BYZNYS v této oblasti našeho života?     

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama