Ing. Alois Sečkár

Volby za námi, práce před námi...
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2016 20:48:05

Pomohli jste nám uklidit Krč

Pomohli jste nám uklidit Krč

Naše dlouho plánovaná jarní úklidová akce v sobotu zdárně proběhla.

V pátek jásané slunce a teplo, v sobotu ráno zamračeno, zima a obavy z deště. Tak to při našich úklidových akcích obvykle vypadá a březen 2016 nebyl výjimkou. Naštěstí se počasí – taktéž jako obvykle – jakž takž umoudřilo a hlavně neodradilo účastníky, kteří dorazili poctivě a v hojném počtu.

Propagaci úklidu jsme se letos věnovali opravdu poctivě, přesto počet příchozích dobrovolníků z řad místních příjemně překvapil. Jsme moc rádi, že jste nás v tom nenechali, a všem vám patří obrovský dík, protože jsme společně odvedli kus dobré práce, kterou snad ocení všichni, kteří na louku Jalodvorská v příštích dnech a týdnech zavítají.

Tentokrát nám přidělili větší kontejner, který se ve třech hodinách trvání akce nepodařilo naplnit vrchovatě, kdyby to však byl ten nízký jako dřív, opět by nasbíraným odpadem přetékal. Ač se to na první pohled nemuselo zdát, zejména v různých křovinách a houštích mimo cesty, bylo z čeho vybírat, a sběrači tak mohli úspěšně plnit jeden pytel za druhým. Jako vždy se mimo obligátních pytlíků, plechovek a lahví našla celá řada kuriózních úlovků, u kterých si člověk občas říká, kdo si mohl dát tu práci odtáhnout věc doprostřed zeleně?

Určitě jsme nezvládli uklidit důkladně celý prostor Jalodvorské louky, ale věříme, že rozdíl návštěvníci alespoň na čas pocítí. My se s velkým úklidem přihlásíme zase na podzim, kdy vybereme nějaké další zelené místo v Praze 4, které si zaslouží naši pozornost. Pokud byste však měli zájem uspořádat nějakou menší akci ve vašem okolí už dřív, určitě se na nás neváhejte obrátit. Poradíme a pomůžeme. Nejbližší šance je třeba hned za měsíc 16. dubna, kdy probíhá celostátní akce „Ukliďme Česko“.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama