Ing. Anna Hubáčková

  • BPP
  • Hodonín
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2017 22:32:00

Proč se angažuji ve věci ochrany zdroje pitné vody ve Bzenci

Proč se angažuji ve věci ochrany zdroje pitné vody ve Bzenci

Vody ubývá. Ochrana vod by měla být naším životním a existenčním úkolem i posláním.

Voda je dárkyní života, je pro nás nepostradatelná. Lidský organismus bez ní vydrží stěží déle než 3 dny. Ale zásoby vody na naší planetě klesají. Podle odhadů vědeckých institucí klesly zásoby vod v Evropě až o jednu třetinu, v Asii se odhaduje pokles zásob o čtvrtinu v Africe skoro až o dvě třetiny.

Česká republika patří k zemím s relativním dostatkem vody, ale vody postupné ubývá i u nás a nezbývá nám, než se na tuto skutečnost připravit a změnit své chování. To znamená začít jinak hospodařit s pitnou vodou a jinak hospodařit s vodou v krajině. V této době, kdy máme tolik dostupných vědeckých poznatků i vlastních zkušenosti, je hazardem tato fakta přehlížet. Ochrana vod by měla být naším životním a existenčním úkolem i posláním.

Proto se tak angažuji ve věci ochrany zdroje pitné vody ve Bzenci proti těžbě štěrku soukromou osobou.

Ing. Bc. Anna Hubáčková

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama