Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2010 18:23:46

Chcete-li změnu na radnici, volte kandidáty ČSSD

Chcete-li změnu na radnici, volte kandidáty ČSSD

Čtyři roky uběhly jak voda a komunální volby klepou na dveře.

Čtyři roky uběhly jak voda a komunální volby klepou na dveře. Volební místnosti se otevřou již v pátek 15.10. ve čtrnáct hodin a uzavřou se v sobotu o stejném čase. Je třeba také bilancovat a hodnotit, jak kteří zastupitelé a která volební uskupení hájili zájmy občanů města Uherské Hradiště. A s jakými prioritami jdou do nadcházejícího předvolebního boje.

Sociální demokraté byli čtyři roky v opozici a jako nejsilnější opoziční strana upozorňovala na chyby pravicové radniční koalice. Ta se nejprve po volbách držela hesla „vítěz bere vše", aby nerespektovala volební výsledek. Poté zvýšila dopravní zatížení města výstavbou Billy v centru města, prodala historickou kašnu, nerespektovala doporučení místních komisí i priorit rozvoje města, prosadila předraženou stavbu aquaparku a zejména svojí netransparentní politikou zvýšila zadlužení města na současných 283 milionů korun.

ČSSD vždy vystupovala s konstruktivními návrhy řešení a pokud kritizovala, pak tato kritika byla nejen věcná, ale zejména se opírala o dlouholeté zkušenosti zastupitelů i jiných měst. Opozice má vždy ztížený přístup do médií, protože nemůže pravidelně organizovat tiskové besedy po zasedání Rady města či městského zastupitelstva. Představitelé opozice nestříhají pásky investic, na kterých se i svým rozhodnutím podíleli. To je nevýhody opozice. Na druhou stranu jsme mohli veřejně kritizovat ty kroky radnice, kde chybovala nebo na které jsme měli jiný názor a jiná řešení.

Sociální demokraté v Uherském Hradišti mají kvalitní program pro rozvoj města založený na spolupráci s občany města, jejími institucemi, podnikateli a občanskými organizacemi. ČSSD chce vstřícnou veřejnou správu opírající se o odborně erudované a výkonné pracovníky. Chceme transparentní veřejné zakázky, které budou občany průběžně kontrolovány. Každá koruna z městského rozpočtu musí být efektivně využita ve prospěch občanů města. Podpoříme dostupnost kvalitních veřejných služeb a zastavíme jejich privatizaci. Chceme zvýšit podporu rodinám s dětmi, rozvinout využití volného času  pro ženy a zabezpečit odpovídající pečovatelské a sociální služby seniorům, včetně celoživotního vzdělávání.

Nechceme, aby naše děti odcházely za prací mimo město a region, proto podpoříme vznik magisterského studia ve městě, podpoříme vědecko technologický park a podnikatelský inkubátor. Zajistíme startovací byty pro mladé rodiny a podpoříme rozvoj hi-tech technologií v našem městě. Je pro nás samozřejmostí podpora zaměstnanosti a zlepšení životního prostředí, včetně výsadby nové zeleně a revitalizace stávajících parků a sportovišť. Zásadně zlepšíme protipovodňová opatření a v investicích se zaměříme na snížení dopravního zatížení ve městě Jsme hrdí na kulturní vyspělost a rozmanitost, proto budeme i nadále podporovat všestranný kulturní život, rozvoj cestovního ruchu a uchování historických tradic města.

Naši kandidáti mají dlouholeté zkušenosti, mají svoji vizi rozvoje města a pokud dostanou důvěru svých spoluobčanů, hodlají pracovat ve prospěch všech občanů. Pokud chcete změnu na uherskohradišťské radnici přijďte k volbám a podpořte kandidátku ČSSD. Pokud možno volte celý sociálně demokratický tým, který pod číslem 3 bude hájit vaše zájmy. Mějte na paměti, že na problémy nejste sami a sociální demokraté se je pokusí spolu s vámi vyřešit.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama