Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2022 18:43:00

EU a migrace. Tohle již není pouhá neschopnost, ale záměr

EU a migrace. Tohle již není pouhá neschopnost, ale záměr

Komentář na facebookovém profilu k probíhající migrační vlně.

 Nevím jak Vy ostatní, ale po 4 letech od migrační vlny tu máme další a Evropská komise strká hlavu do písku. Prostě za čtyři roky nebyla EU schopna nebo ochotna uzavřít Schengenský prostor, zejména jižní balkánskou trasu. Tohle již není pouhá neschopnost, ale záměr.

Neustále se tu omílá agrese Ruska vůči Ukrajině, ale další bezpečnostní hrozby, jako je nelegální migrace, pandemie, energetická a potravinová chudoba, to se neřeší či řeší pouze PR.

Nezapomínejme, že v současné době předsedá EU Česká republika a ta je zodpovědná za témata, která Evropa nastoluje a řeší. Pane premiére, pane ministře vnitra a pane ministře zahraničí, dělejte konečně něco reálného k zajištění bezpečnosti našich občanů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama