Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.01.2022 15:49:00

Ministr zdravotnictví pokračuje v šlépějích svých předchůdců

Ministr zdravotnictví pokračuje v šlépějích svých předchůdců

Komentář na facebookovém profilu k opatřením ministra Válka

 Pan ministr zdravotnictví pokračuje v šlépějích svých předchůdců. A to v nelogice koronavirových opatření. Pokud chce testovat všechny občany včetně těch, kteří již mají za sebou třetí očkování, pak nechápu smysl.

Vždy jsem podporoval pozitivní diskriminaci těch, kteří se naočkují, protože potřebujeme podpořit dobrovolné očkování. Ovšem testování ve firmách pro všechny je cestou proti tomuto trendu, který před volbami propagoval i současný pan ministr i premiér.

Takže se lhalo před volbami, nebo je tady lobby dodavatelů testů? A proč se vše bude financovat ze zdravotního pojištění, a nikoli ze státního rozpočtu? Pak budou scházet peníze na operace a léčbu závažných chorob.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama