Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.01.2021 15:07:00

Politiky má každý v současné coronavirové době dost

Politiky má každý v současné coronavirové době dost

Komentář na facebookovém profilu k vyhlášení termínu voleb do Poslanecké sněmovny

 Prezident opět ukázal, že myslí několik tahů dopředu. Když vyhlásil volby 300 dnů před jejich konáním, znamená to, že od této chvíle se počítají náklady politických stran do volebních nákladů a strany musejí mít zřízen transparentní volební účet.

Premiér se sice naoko čílí, ale vládní strany na tom budou lépe, protože dostávají daleko více prostoru v médiích a tento prostor se do nákladů nezahrnuje. Je jen otázkou, jak využije prostor jednání v poslanecké sněmovně opozice, když je nouzový stav a jednání se účastní polovina poslanců.

Těch 300 dnů předvolební kampaně bude únavných zejména pro občany-voliče. Prostě proto, že politiky má každý v současné coronavirové době dost a dost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama