Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.05.2022 10:57:00

Rozdíl mezi bolševikem a demokratem

Rozdíl mezi bolševikem a demokratem

Komentář na facebookovém profilu k omezování svobody slova

 Je zajímavé, že od listopadu 1989 se naše demokracie nějak posouvá k autoritářství ve smyslu jednoho, toho pravého mainstremového názoru. A kdo z něj vybočuje, pak je úhlavní nepřítel lidstva. A proto je třeba omezit svobodu slova, proto je třeba zavřít hlásné trouby "nezávislého" myšlení atd.

Nepřipomíná vám to dobu minulou? Pokud odbory a široká veřejnost začnou protestovat proti současné všehoschopné vládě, rozhodně se přidám. Jen doufám, že na občany nepošlou represivní složky, jak to dělal před listopadem komunistický režim, jehož ideologie se pomalu, ale jistě vrací do mozků těch "vyvolených".

Protože rozdíl mezi bolševikem a demokratem není v tom, že bolševik je členem komunistické strany. Ale v tom, jaké nedemokratické metody používá proti svým politickým oponentům či proti "nesprávným" názorům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama