Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.08.2020 12:42:53 - hanušová

ČSSD

Nemyslíte, že i když jste třeba sebe víc pracovitý člověk, fakt, že jste v ČSSD vám může dost uškodit? Podle mě ČSSD nepřináší nic navíc. Vedení chtělo být ve vládě, tak tam jste a i když Maláčová řídí ministerstvo práce a sociálních věcí, lidé stále žijí dost v chudobě nebo na hranici. A s vlastním bydlením je stále větší a větší problém. Tady jste mohli nahnat body, ale vy je spíš ztrácíte. Není to vaše vina, ale určitě vám to nepomůže jestli chcete, aby vás lidi volili.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.08.2020 9:25:30 - Ing. Antonín Seďa
 Paní Hanušová, můžete mít pravdu, nicnéně opravdu nechtějte po mně, abych za třicet let, co jsem spoluobnovoval sociální demokracii, měnil dres. Souhlasím, že značka ČSSD je dnes v očích mnoha voličů poškozená, nicméně já jsem stále přesvědčen, že sociální demokracie je jedinou politickou stranou, která pomáhá zaměstnancům, seniorům, rodinám s dětmi a za její vlády vždy došlo na růst životní úrovně. Souhlasím s vámi, že existují značné problémy, které současní politici neřeší. Není to jen nedostupné bydlení pro mladé a seniory, ale i ohrožení kvality a dostupnosti veřejných služeb, jako je zdravotnictví, sociální péče či veřejná diprava. ČSSD udělala mnoho chyb, ale pud bychom měli dát na pomyslnou misku vah plusy a mínusy, pak ty plusy, které sociální demokraté prosadili, převažují. Proto i v dnešní těžké době chci pomoci ČSSD a zejména vím, co občany a to nejen Uherského Hradiště trápí. A hkavně mám jasnou představu, jak tyto problémy řešit. Jsem jediný levicový kandidát v senátním obvodu číslo 81 a proto věřím, že lidé ocení politiku, kterou já osobně dlouhodobě prosazuji. Říkám jané NE koruoci, říkám jasné NE oligarchizaci naší politiky a placené PR politice. Zato říkám jasné ANO zachování dostupnosti veřejných služeb, říkám jasné ANO zlepšení životního prostředí a říkám jasné ANO dostupnému bydlení a zvyšování mezd a penzí. A záleží na lidech,zda si uvědomí, kdo hájí jejich zájmy.