Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2020 18:38:28 - laco

Investiční akce Zlínského kraje

Nedávno schválilo zastupitelstvo Zlínského kraje výstavbu nové Krajské nemocnice ve Zlíně – Malenovicích. Jedná se o investici v řádech miliard korun. Jaký je Váš názor na její výstavbu? V souvislosti s touto investicí bych se rád zeptal na osud další miliardové investice Zlínského kraje – Průmyslová zóna Holešov. Máte informace o tom, kolik finančních prostředků Zlínský kraj zde proinvestoval, jak je Průmyslová zóna Holešov využívána a které politické strany a kdo konkrétně má největší zásluhu na vybudování této průmyslové zóny?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.01.2020 19:13:34 - Ing. Antonín Seďa
 Co se týká nové nemocnice v Malenovicích, tak osobně nejsem pro její výstavbu. Důvody jso tyto- jde proti schválené zdravotní koncepci Zínského kraje, jde o melagomankou investici, která ohrožuje další potřebné investice, npvá nemocnice zhorší dostupnost zdravotní péče pro občany ze tří okresů, může ohrozit i kvalitu zdravotní péče přesunem kvalifikovaného personálu do nové nemocnice, schálení výstavby nové nemocnice proběhlo velmi nestandardním způsobem...Průmyslová zóna Holešov stále cca 2 miliardy korun. Tato investice měla napomoci zaměstnanosti v kraji, ale podle mého názoru nebyla dobře pžipravena. Také zřejmě obešla zákonnou povinnost vůči ochraně životního prostředí - ochrana vodních zdrojů. Takže z velké části je to zmařená investice doposud není napojená na dálniční síť. průmyslová zóna se připravovala, pokud si dobře vzpomínám za hejtmana Libora lukáše, tehdy ODS. Ale myslím si, že ji tehdy podpořila i sociální demokracie. Dnes je využívána sporadicky a stále se čeká na vekého investora. Nicméně stále není dočešena EIA, která brání 100% využití celé průmyslévé zóny v Holešově.