Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.09.2017 17:50:09 - Kružík Ivoš

Pane Seďa ,jak jste na tom s "luxusním 2-milionovým posedem", délkou klacků a bučením ? Lépe než s naklikáváním +++++ na PL ?

Opravdu bučíte jak tvrdí majitel PL sen. Valenta ?...,Mohl by jste nám říci jak je to tam v UH s "posedem" a s těmi klacky ?

(Sedí na lukrativních místech, ale jen bučí a hází klacky pod nohy )

..... http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ivo-Valenta-60859/clanek/Sedi-na-lukrativnich-mistech-ale-jen-buci-a-hazi-klacky-pod-nohy-80814



Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.09.2017 18:29:01 - Ing. Antonín Seďa
 Pan senátor Valenta by měl spíše mlčet. Až pro naše spoluobčany a pro naši zemi udělá tolik co já, pak může přijít. Na jeho sprostý článek jsem reagoval svým článkem s názvem Pan senátor Valenta se mýlí, zároveň ohrožuje demokracii v zemi. Ono se to podniká s veřejnými penězi či s penězi, které měly jít z hazardu ne do nadací, ale do obecní či státní kasy. To se pak uplácejí voliče, to se pak dělá kampaň za peníze daňových poplatníků. Ale já jsem si vždy poctivě vydělal, takže mě člověk, který se soudí se státem, nemůže rozházet. A to ani tehdy, když je majitelelm PL. To mi věřte. Jeho politiku cukru a biče opravdu nemusím.