Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.10.2013 11:04:40 - susan

puč v ČSSD

Pane poslanče, v prvé řadě gratuluji. Zajímalo by mě ale, co říkáte na výsledek voleb a především na puč v ČSSD? Podpořil jste přeci nepodpořil výzvu předsednictva strany, aby Sobotka přijal přímou osobní a politickou odpovědnost za historicky nejhorší výsledek ČSSD ve volbách do Poslanecké sněmovny PČR a rezignoval neprodleně na funkci předsedy ČSSD. Proč? Já osobně s vámi totiž nesouhlasím. Sobotka podle mě neměl být lídr,ale současná situace je podvod na voliče. Nemyslíte? A ještě by mě zajímalo, je šance, že oproti minulému volebnímu období nebudete v opozici a budete tak mít více volné ruce. Co byste chtěl prosadit a třeba v minulém volebním období se vám to nepodařilo? Jaký je váš nyní již volební slib pro následující období? suzan

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.10.2013 11:32:18 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za gratulaci. Osobně podporuji předsedu B. Sobotku a odsuzuji pokus o puč uvnitř ČSSD. Zejména proto, že je nemorální a hlavně neuctivý vůči voličům a občanům naší země. Jsem přesvědčen, že B. Sobotka je dobrý a hlavně slušný lídr. Pevně věřím, že se podaří sestavit smysluplnou akceschopnou vládu, která bude prosazovat volební program ČSSD. Chtěl bych být nápomocen v boji proti korupci a prosadit do trestního zákoníku institut účinné lítosti i pro trestný čin úplatkářství. To se mi v minulosti nepodařilo. Taktéž podpořím zákony iniciativy Rekonstrukce státu, protože jsou důležité pro transparentní řízení naší země. Já jsem sliboval a slibuji to, že budu pracovat a jednat poctivě ve prospěch občanů České republiky. Pro mne to není fráze, ale skutečnost, kterou se snažím při své činnosti dodržovat.