Ing. Bc. Ivan Noveský

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2016 13:15:22

Německo naštěstí ještě není úplně zničeno

Německo naštěstí ještě není úplně zničeno

právní stát , Flüchtlinge Willkommen (Refugees Welcome), ilegální převaděčství, evropské dotační programy, zločinné spolčení

Německo ještě není úplně zničeno- mise Flüchtlinge Willkommen (Refugees Welcome) ještě neskončila...., Mluvou evropských dotačních programů: "Pan Kakoške veřejně "slibuje" , že svůj demoliční tým přesune do ČR. Ale je to typický příklad nedokončení projektu EU, kdy příjemce vyčerpá dotace a úplně nesplní indikátory a nezajistí udržitelnost. Pokud Flüchtlinge Willkommen (Refugees Welcome) ještě nedokončila hlavní cíl projektu v Nměecku, tj. úplnou likvidaci právního státu a podrobení německého obyvatelstva (doslova humanitární a občanskou katastrofu v Německu), neměly by příslušné dotační orgány EU dovolit přesun pana Kakoške a jeho demoličního týmu z Německa. Navíc ještě stále existuje naděje- dle necenzurovaných zpráv z Německa- že po změně vlády se obnoví právní stát i v Německu, což by znamenalo neudržitelnost evropského programu Flüchtlinge Willkommen (Refugees Welcome), který vychází právě z demontáže právního státu." Česky: Můžeme pouze doufat, že příslušné orgány v ČR nepovolí uskupení Flüchtlinge Willkommen (Refugees Welcome), které by mohlo vykazovat znaky zločinného spolčení (porušování zákonů- např. ilegální převaděčství, podporování terorizace domorodého obyvatelstva, apod.), se přesunout a začít s narušováním právního řádu v ČR.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama