Ing. Bc. Ivan Noveský

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2015 9:02:21

Utopené syrské dítě= vina evropských politiků

Utopené syrské dítě= vina evropských politiků

Nedodržování vlastních zákonů a vybízení celých národů k nedodržování evropských předpisů bude způsobovat podobné tragédie. Zima a zhoršené počasí, spolu s chováním evropských politiků (kromě GB, která má zdravý rozum), způsobí další tragédie!!

 Tato tragédie, které se všichni rodiče děsí, by konečně mohla ukončit nezodpovědné chování některých evropských politiků, např. paní Merkelové, kteří svým negováním základních předpisů EU i německých zákonů dávají bianco šeky všem nelegálním imigrantům a úmyslně vyvolávají nesmyslné stěhování národů. Lidé, kteří by se, bez tohoto nezodpovědného zvaní do Německa a do dalších bohatých zemí, snažili o to, udělat si ve svém státě pořádek a žít tam spokojeně se svými "syrskými vrabci v hrsti", stejně jako celé generace jejich předků, se dávají na nebezpečný pochod za "německými holuby na střeše". To vede k tragickým koncům- viz. foto..... Kde je pověstný německý Ordnung a kde je pověstný německý smysl pro dodržování zákonů? Evropská imigrační politika se musí přehodnotit, protože vznikla v jiné době a v jiných podmínkách a není již udržitelná. V první řadě však musí vrcholní politici EU dodržovat platné zákony, aby neiniciovali svým nezákonným jednáním podobné tragédie!!!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama