Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.02.2019 12:26:41

Jsou poslanci EP schopni jednat dle pravidla "padni komu padni" ?

 Jsou poslanci EP schopni jednat dle pravidla "padni komu padni" ?

...události ve Španělsku (Katalánsko), ve Venezuele, role USA při podpoře Saudské Arábie v kontrastu s postupem proti Iránu, Turecko a jeho role v NATO.....

Usnesení Zahraničního výboru EP samozřejmě vítám (reflektuje mnou dlouhodobě zastávaný postoj k současnému Turecku), 
nicméně je pro mne nečitelné 

a) proč stejný postoj nezaujal tento výbor například ohledně politických událostí ve Španělsku - kdy stejně jako v Turecku jsou zatýkáni a souzeni politici s odlišným názorem než ti politici, kteří aktuálně mají v rukou politickou moc a zpostředkovaně i moc soudní a výkonnou???

b) nevím co vede tento Výbor k postojům na události ve Venezuele - lépe řečeno na vnější se vměšování (a dokonce určování toho, kdo je a kdo není v této zemi prezidentem) do vnitřních záležitostí této vzdálené země, o které 99% Čechů nic neví???

c) nevím jaký postoj má tento Výbor k aktuální ambici USA vybavovat jadernými technologogiemi Saudskou Arábii??? což je bezpečnostně úplně jiný, o řády vyšší problém než businessová pseudokauza HUAWEI???

d) a už vůbec nevím, zda tento Výbor v kontextu s přijatým usnesením bude - ohledně organizace kolektivní obrany se současným Tureckem - apelovat na centrálu NATO ve smyslu jeho určité/nutné reformy ....NEB NATO JE I (???) PARALELNÍM POLITICKÝM USKUPENÍM a silou, ovlivňující celkovou bezpečnostní politiku EU  - kdyby NATO bylo jen a pouze vojenskou organizací - ani bych "nepíp"... a která se dostává do stále větší schizofrenie díky proklamované ambici Němců a Francouzů vytvářet - to sou věci!!! - paralelní a na NATU ...přeložím USA) nezávislé Evropské vojenské kapacity

e) jaké jsou v tomto smyslu aktivity takzvaných "našich" českých europoslanců?


A kdybych měl tu moc, což nemám, požadoval bych jako volič, aby mi na tuto otázku odpověděli všichni, co se v květnu chystají ulovit naše hlasy, aby mohli usednout v lavicích Evropského parlamentu!!!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama